Een woning (of woonvorm) is uitermate geschikt om met iHeatpanels infrarood te verwarmen. De warmte voelt als zonnestralen die door het raam schijnen en zo de kamer verwarmen. Maar dan energiezuinig en programmeerbaar.

U kunt met één draadloze thermostaat tot tien panelen in een woning aansturen om overal de gewenste temperatuur te krijgen. Zo kunt u de slaapkamer van uw kind op weekdagen bijvoorbeeld van 16 tot 20 uur laten verwarmen, om er comfortabel huiswerk te kunnen maken en in frisse lucht te slapen. Of de badkamer in minuten voorverwarmen met een spiegelpaneel, dat niet beslaat. ’s Avonds de verwarming in de hal en keuken alvast een tikkie lager en in de woonkamer een graadje hoger.

Het elektriciteitsverbruik van een gemiddeld huishouden bestaande uit vier personen is 3.600 kilowattuur (KwH). U bent verzekerd van een besparing van om en nabij de helft van de energiekosten door het gebruik van onze warmtepanelen, meetbaar.

Een leuke bijkomstigheid van het combineren van onze zuinige warmtebron met het plaatsen van zonnepanelen of een windturbine, is dat u al snel zelfvoorzienend bent wat de opwekking van elektriciteit betreft. Met een oppervlakte van 30 m² aan zonnepanelen is de opbrengst om en nabij de 3.750 kwH per jaar. Als uw panelen meer stroom produceren dan u nodig hebt, gaat het overschot terug het openbare netwerk in. U ziet de meter in de meterkast dan terugdraaien. U ontvangt eenzelfde vergoeding voor de geretourneerde energie als wanneer u de stroom zou inkopen. De energieleverancier verrekent de vergoeding via uw jaarrekening.

Laat u informeren over uw mogelijkheden, neem contact met ons op.