Projectbeheer en advies

Heeft u hulp nodig bij uw huis- of commercieel verwarmingsproject?

We maken graag vrijblijvend tijd voor u. Genereer een afspraak op ons kantoor zodat we u onder het genot van een kopje koffie, volledig informeren en adviseren.
OF:
Bezorg ons per mail de onderstaande informatie om een gedetailleerd plan, projectvisualisatie en een prijsofferte te ontvangen. Geef ook aan of u wilt dat wij de installatie voor u regelen.

  • Gewenste binnentemperatuur
  • Plattegrond (eventueel een schets waarop wij de verhoudingen en het aantal m2 vloeroppervlak per ruimte waarnemen
  • Op welke verdieping elke kamer zich bevindt en informatie over aangrenzende kamers boven, onder en aangrenzend
  • Redelijke indicatie qua isolatie
  • Gebruik van elke kamer (woonkamer? keuken? slaapkamer? badkamer?)
  • Leeftijd van het gebouw om geschatte warmteverliezen door ventilatie te bepalen

Fabriek direct naar consumentenaankopen

U bent van harte welkom om rechtstreeks in onze showroom in Beneden-Leeuwen, Nederland, te kopen. Ons magazijn en onze productiefaciliteit bevinden zich op hetzelfde adres en kunnen worden afgehaald of direct verzonden voor onmiddellijke levering.

Groothandel / exportdistributie

Elektrische IR-paneelverwarmers zijn een snelgroeiende markt.

We bieden land- of regionale exclusiviteit (met of zonder merknaam) aan verschillende internationale distributeurs. Onze focus is het leveren van verwarmingsproducten van de hoogste kwaliteit met prioriteiten voor een goede klantenservice, communicatie, technisch advies en betrouwbare levering en levering. De schaal waarop we werken is geschikt voor bulkvrachtexport in de door de klant gewenste hoeveelheden. We zullen er alles aan doen om met u samen te werken en te voldoen aan de door u gewenste termijnen.

Resellerdiensten, om er maar een paar te noemen: product- en verkooptraining, bedrijfsontwikkeling, marketingondersteuning, verwarmingsprojectplanning, verzend- / leveringsbeheer …