Contact

Maak voor een persoonlijke ervaring en een advies een afspraak.

Infrarood verwarming. Het origineel en daarmee veel specialisme en kennis opgebouwd sinds 1999.

ERVAREN IS WETEN. U BENT ALS PARTICULIER EN BEDRIJF VAN HARTE WELKOM VOOR EEN VRIJBLIJVEND ADVIES!

Met regelmaat wordt geïnsinueerd dat men gelieerd is aan infrarood verwarmen met een iheatpanel (i, staat voor de combinatie intelligente thermostaat). Dit is geenszins het geval, een origineel iheatpanel is als infrarood hoofdverwarming gepatenteerd en uitsluitend verkrijgbaar bij maxxinno of bij een van haar erkende dealers. Dit zijn gevestigde installatiebedrijven en professionele dealers. Deze staan samen met maxxinno voor een betrouwbaar en compleet advies aan u als klant. Gezamenlijk met u delen we ook onze passie namelijk het wooncomfort, gezondheid, milieu en natuurlijk uw energiebesparing.

Naast infrarood hoofdverwarming bestaat er ook een infrarood bijverwarming. Voor een kwalitatief betrouwbare infrarood bijverwarming verwijzen wij u graag door naar onze collega’s van www.infraroodverwarmingtotaal.nl

Voor infrarood hoofdverwarming vindt u een uitgebreide uitleg op www.maxxinno.nl. Zie ook gecertificeerde dealers voor hoofdverwarming onder; Maxxinno dealers.

Voor vragen en/of het maken van een afspraak betreffende een demonstratie op ons bedrijf, kunt u als bedrijf en particulier onderstaand formulier invullen – wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U bent van harte welkom!

Tot ziens bij Maxxinno en een warme groet!

Maxxinno, kissed by the sun

Heeft u vragen? Mail dan naar info@maxxinno.nl of bel 0487 769 049.