OVER MAXXINNO

Het aantal jaarlijkse klanten groeit gestaag waardoor Maxxinno hard op weg is om de wereld te veroveren. Onze innovatie heeft zich, sinds de uitvinding in 1996 door onze directeur Wim van Elk samen met enkele ingenieurs, ontwikkeld tot een volwassen verwarming dat als zeer aantrekkelijk alternatief voor convectieverwarming zoals cv-gas en warmtepompen zal dienen. Met veel passie wordt er intern en extern gewerkt aan een gezamenlijke ambitie; zoveel mogelijk particulieren alsook bedrijfsruimtes op een zeer verantwoorde wijze van een gezonde en duurzame warmte te voorzien.

VAN EEN BRILJANT IDEE NAAR EEN INTERNATIONAAL SUCCES

Het iHeatpanel©️van Maxxinno was het allereerste serieuze alternatief als ruimteverwarming voor het verwarmen met gas of een warmtepomp. Uitvindingen als het snelle en altijd zeer comfortabele verwarmen naast een uitzonderlijk lage verbruik zorgden voor een revolutie in de verwarmingsindustrie.

HET ONTSTAAN DOOR EEN, IN EERSTE INSTANTIE, EENVOUDIGE LOGICA

Bij het verwarmen met convectie stijgt de warmte nagenoeg direct naar het plafond. Het resultaat hiervan is dat het langer duurt voor men het eerste comfort ervaart. Daarnaast is een warm plafond een grote verliespost aan warmtecomfort en uiteraard een verspilling aan stookkosten.

Door bestudering van het infraroodspectrum kwamen we uit op 10.000nm. In dit gebied bevinden zich geen UVA en UVB wat het spectrum in zichtbaar kleurt. Wat op 10.000nm blijft is uitsluitend UVC dat niet zichtbaar is. We verwarmen dan hoog frequent waarmee we met een diffuse reflexie accumulerend verwarmen. M.a.w. vanuit het plafond worden alle fysieke materialen verwarmt. Deze warmte wordt vervolgens reflecterend de ruimte ingestuurd met als gevolg dat de gehele ruimte tot op 0.3℃ nauwkeurig dezelfde temperatuur is vertoond. Uiteraard wordt hierbij ook de lucht in de ruimte verwarmt.

OVER DUURZAAMHEID GESPROKEN

Een grote uitdaging was ook om met een zo laag mogelijke piekspanning van b.v. 1300w (helft elektrisch kacheltje) zoveel mogelijk m2 vloeroppervlak te bereiken. Ook dat is uiteindelijk gelukt.

Voorbeeld: met een piekspanning van 1300w bereiken we minimaal 25 tot 30m2 vloeroppervlak en dat vanuit een hoogte van 3.00 tot 3.50 mtr. Dat is zeer uniek te noemen. Nadat de ruimte op je gewenste temperatuur is bereikt neemt het verbruik, dankzij onze thermostaat, aanzienlijk af. Zodra de ruimtetemperatuur met ong. 0,3℃ is afgenomen  wordt er met een minimaal verbruik bij-verwarmt.

Om het klimaat te sparen is het m.b.t. Maxxinno niet altijd noodzakelijk om een stapje terug te doen. Maxxinno is met haar warmtetechniek namelijk een flinke stap voor op het conventionele verwarmen. Een techniek, zoals deze in de 21e eeuw voorbestemd is. Met een Maxxinno in je huis bespaar je op je stookkosten én spaar je het milieu.

 • flinke verlaging van je verwarmingskosten
 • verwarmt geruisloos en zonder onderhoud
 • Kan eenvoudig worden geïnstalleerd in elk gebouw
 • Superieur verwarmingselement voor duurzaamheid
 • Draadloze thermostaat (aansturing) Maxxinno ISD+ISD1
 • Schone milieuvriendelijke warmtebron
 • Behoudt van optimale luchtvochtigheid
 • Geen transmissieverlies via leidingen
 • Diverse gezondheidsvoordelen
 • Meer vrije ruimte op het vloeroppervlak voor inrichting
 • Geen onderhoudscontract

HOOGSTE KWALITEIT DANKZIJ EEN HIGH END PRODUCTIE EN ERKENDE TOELEVERANCIERS VAN MATERIALEN

Wij kiezen ervoor om u de beste en meest betrouwbare producten te leveren. Daarnaast is het voor ons vanzelfsprekend dat we een uitmuntende service aanbieden. Dat heeft ook betrekking op onze apparatuur en oplossingen. Een rigoureuze eindcontrole geldt als vanzelfsprekend voor alle services binnen ons bedrijf.

Voor onze partners en toeleveranciers hanteren we dezelfde eisen als voor onszelf; hierdoor zijn we verzekerd dat alle onderdelen duurzaam zijn en dat zij het milieu hoog in het vaandel hebben staan. Belangrijke pijlers voor ons bedrijf zijn o.a. milieuvriendelijke en duurzame processen, zodat we conform voldoen aan de strenge eisen die de EU-regelgeving stelt.

iHeatPanels zijn o.a. samengesteld met een zeer sterk gehard glas dat een heat soaked test(ESG) heeft doorstaan.  Samen met de overige elementen garandeert Maxxinno een krachtige maar altijd een serene zeer comfortabel warmteafgifte met een garandeerde onderhoudsvrije werking van ong. 20+ jaar. Belangrijke pijlers voor ons bedrijf zijn o.a. milieuvriendelijke en duurzame processen, zodat we conform voldoen aan de strenge eisen die de EU-regelgeving

iHeatPanel wordt uitsluitend geleverd met een eigen energiebesparende draadloze thermostaat van Maxxinno genaamd ISD/ISD1. Deze thermostaat draagt zorg voor een zeer efficiënte temperatuurregeling naast een besparing in je stookkosten.

We bieden betaalbare prijzen met voortdurende besparingen in een systeem dat eenvoudig te installeren en te bedienen is en een minimum aan ruimte vereist.

  Neem contact op

  Ik ben geïnteresseerd in: