iHeatpanel prijzen

De prijzen van het iHeatpanel als hoofdverwarming vind men niet op onze sites, ook is er geen webshop. Dit, doordat het iHeatpanel een serieuze hoofdverwarming is dat al het andere vervangt. De prijs van een hoofdverwarming kan namelijk niet de juiste keuze voor uw specifieke wensen bepalen. Een verkeerde keuze kan naast een niet comfortabele temperatuur ook een hoge energierekening veroorzaken.

We helpen u graag geheel vrijblijvend aan een passend advies zodat u met zekerheid op alle gebieden 100% tevreden zal zijn. Dat is ook onze keiharde garantie.

Wanneer u ons een omschrijving, of nog beter, een plattegrond (schets is voldoende) toestuurt dan kunnen we van een eerste advies voorzien en zullen we u compleet informeren. Het is ook mogelijk dat u als particulier of bedrijf, ons kantoor op afspraak bezoekt.

We vernemen graag van je.

?   info@maxxinno.nl
☎️   0487 769 049

Achtergrond

Een stralend (infrarood) paneel zendt meer dan 50% van zijn warmteafgifte uit in de vorm van directe warmtestraling en de rest als convectiewarmte – dat wil zeggen warmte als gevolg van luchtstroom. Het iHeatPanel levert bovengemiddelde oppervlaktetemperaturen om comfortabele, snelwerkende stralingswarmte aan gebouwen te leveren. Dit wordt gedaan met directe IR-paneelverwarming – en zonder verspilling van warmteverliezen via dragers zoals metalen buizen of andere soorten waterslangen.

Het verschil

iHeatPanel biedt een hoger vermogen en een hogere oppervlaktetemperatuur per gebied in tegenstelling tot andere producenten van infraroodpanelen. Alle materialen die in ons productieproces worden gebruikt, worden strikt gecontroleerd om de hoogste wereldnormen van kwaliteit en duurzaamheid te overtreffen.

Veelzijdig en betrouwbaar:
Een uitgebreid scala aan objecten is voorzien van onze stralingsglassystemen: woningen, appartementen, kantoren, winkels, hotels, restaurants en diverse andere industriële, commerciële en institutionele toepassingen. Stille werking van glas iHeatPanel s hebben geen bewegende delen die kunnen slijten en vervangen.

Installatiemethode

Onze hoge temperatuur infrarood iHeatPanel s zijn ontworpen voor plafondmontage. Deze oriëntatie garandeert het hoogste stralingsrendement en een gelijkmatige warmteafdekking voor de ruimte waarin het paneel is geïnstalleerd.