Een iHeatpanel, infrarood verwarming

Het iHeatpanel van Maxxinno levert een stabiele, gezonde en kostenbesparende infrarood warmte.

Infrarood verwarming van het merk iHeatpanel straalt haar warmte vanuit het onzichtbare hoogfrequente gebied in het infraroodspectrum. Hierdoor is het de meest mogelijke gezonde infraroodverwarming voor mens en dier. Daarnaast geeft het geen schadelijke emissies af waardoor het tevens onze natuur beschermd. Dankzij een in eigen huis ontwikkelde draadloze intelligente thermostaat (ISD+ISD1.) kunt u zeer comfortabel en kostenbesparend verwarmen. Het verwarmt accumulerend alle in het bereik zijnde objecten zoals de zon dat doet waarbij de warmte als stilstaande lucht wordt weerkaatst. Deze wijze van verwarmen zorgt tevens voor een gezonde luchtvochtigheid (Homogeniteit) van ongeveer 50%.
iHeatpanels zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar en smaakvol uitgevoerd. De panels nemen weinig ruimte in, zijn onderhoudsvrij en eenvoudig zelf aan te sluiten op een stopcontact of lichtpunt. Het verwarmen gebeurt zeer sereen waarbij er geen sprake is van licht, geur of geluid. Het iHeatpanel benodigd geen jaarlijks terugkerend servicecontract doordat het geen onderhoud vraagt. De infraroodstraling, op 10.000 nm in het infraroodspectrum, levert een verzachtende, positieve werking op onder andere spier- en gewrichtspijnen en voorkomt en/of verlicht allergieën.

iHeatpanel: een unieke infrarood hoofdverwarming

Wat een iHeatpanel zo uniek maakt is dat het een infrarood hoofdverwarming is. Het onderscheid zich als Duitse topkwaliteit niet alleen hiermee, ook kunt u met aanzienlijk minder infraroodpanelen aanzienlijk meer m2 verwarmen. Uiteindelijk vindt u dat in uw gebruik en energieverbruik terug.

Een professioneel c.v.- hoofdverwarming systeem verdient aandacht en daarmee een goed onderbouwd advies dat specifiek voor úw ruimte bedoeld is. Infrarood verwarming van een webshop aankopen is daarom niet verstandig omdat u dan niet specifiek voor uw ruimte geadviseerd wordt. Het niet op temperatuur krijgen en een zeer hoog energieverbruik kunnen dan het gevolg zijn. Praktisch al onze klanten bezoeken ons bedrijf of een van onze dealers om zich professioneel te laten informeren én om een ervaring op te doen. Alleen op deze wijze houden we onze klanten al meer 10 jaar zeer tevreden. Zomaar wat leveren in de hoop dat de klant tevreden is kennen we niet. Als specialist met veel ervaring in allerlei omgevingen qua verwarmen kunnen we uiteraard bogen op volledig tevreden klanten en dat is onze inzet. Natuurlijk wil je als bedrijf geen prijzen geheim houden, dat kan ook niet. Zodra we uw aanvraag en daarmee de verstrekte informatie hebben ontvangen brengen wij naast een advies ook een offerte uit. Deze offerte is dan tevens voorzien van een korting bij meerdere stuks iHeatpanelen. Op dat moment weet u exact wat u van ons kunt verwachten en wat uw investering bedraagt.

Maxxinno en het iHeatpanel, geen eenvoudige infrarood (bij)verwarming maar een professionele c.v. hoofdverwarming.

Infrarood verwarming oftewel stralingswarmte valt niet te regelen met een conventionele c.v. gas thermostaat. Stralingswarmte is tenslotte in geen enkele opzicht te vergelijken met (c.v. gas) convectie verwarming. De speciaal voor infrarood verwarming ontwikkelde Maxxinno draadloze thermostaat kan, qua techniek, niet gebruikt worden op andere IR-systemen en is alleen bij Maxxinno verkrijgbaar. Deze regelt tot op 0.2°C nauwkeurig een exacte temperatuur en bespaart aantoonbaar om en nabij 40% op uw stookkosten, dit in vergelijk met alle mogelijke overige bestaande elektrische en bestaande verwarmingssystemen.

De voordelen van een iHeatpanel

 • Zeer energie zuinige verwarming. Besparingen van 40% of meer !
 • Eenvoudige installatie.
 • Volledig onderhoudsvrij.
 • Perfecte vochtbalans in uw ruimte.
 • Gelijke temperatuur in uw gehele ruimte.
 • Geen last meer van allergieën, een droge huid/mond, contactlenzen, etc.
 • Geen bijwerkingen, infrarood verwarmen is absoluut veilig en zeer gezond.
 • Geen slijtage of minder gaan presteren.
 • Geen storende geluiden en stofverplaatsing.
 • Mee te nemen bij verhuizing.
 • Geen ontsierende leidingen en armaturen.
 • Vanwege de relatieve lage aanschafkosten is de terugverdientijd in veruit de meeste situaties binnen 2 tot 3 jaar behaald.

Welke nadelen zijn er?

Tijdens de vele jaren (sinds 2004) dat we het iHeatpanel in Nederland introduceerden kunnen we vanuit onze ervaring en specialisme toezeggen dat er geen enkel nadeel naar boven is gekomen. Voor het overgrote deel is dit te wijten aan onze meervoudige en rigoureuze controles tijdens de productie.

Het iHeatpanel is op elke locatie en in elke bestaande ruimte aan het plafond te installeren van waaruit het altijd zeer comfortabel zal functioneren. Met 1 enkel iHeatpanel ongeveer 25m2 verwarmen, dát is het iHeatpanel.

Waarom aan het plafond?

Dankzij een gepatenteerde coating aan de binnenzijde van het veiligheidsglas straalt het iHeatpanel haar warmte uit onze een unieke hoek van 160°. Als ware het b.w.v. een paraplu straalt het warmtepaneel van b.v. maar 1300w (piek) haar warmte uit waardoor er een zeer groot gebied met warmte wordt bestreken. Ook dát is de kracht van een iHeatpanel infrarood verwarming. Meer technische informatie lezen? Dan verwijzen wij u graag door naar www.maxxinno.nl.