Omdat een iHeatpanel gezonde warmte geeft, is het een comfortabel en duurzaam alternatief voor zowel mens als dier. De zeer behaaglijke serene warmte voelt of een zachte warme deken op je neerdaalt. Doordat een iHeatpanel een indirecte verwarming is zal de warmte nooit als irritant kunnen worden ervaren. Door doordat er een revolutionaire verwarmingstechniek wordt toegepast. Het werkt als volgt; We stoppen elektriciteit in een paneel dat vervolgens wordt omgezet in een hoge frequentie. Hierdoor ontstaat een moleculaire wrijving met alle fysieke materialen die binnen het bereik van een iHeatpanel vallen. Deze materialen (wanden, vloeren, meubelen, stofmoleculen, etc.) geven vervolgens de warmte af in de ruimte en vult deze. Uiteraard wordt hiermee ook de lucht in een ruimte verwarmt. Doordat er echter geen luchtverplaatsing door het iHeatpanel ontstaat geeft dit een zeer positief effect voor personen met luchtwegproblemen. Doordat ook de mens zeer aangenaam wordt verwarmt kan dit een positief effect en/of tijdelijke verlichting van spier- en gewrichtsproblemen geven. Gezonde warmte is tenslotte goed voor mens en dier.

Voor een, bijvoorbeeld, (licht)therapieruimte of Bikram Yoga gelegenheid (yoga in een omgeving van 40 °C) kunnen wij tegen een meerprijs “custom made” produceren in de eigen fabriek in Beneden- Leeuwen.

Inmiddels hebben we een brede technische kennis opgedaan in diverse branches zoals o.a. het op 38.6°C uitbroeden van duizenden kippeneieren en vervolgens verwarmen van de kuikentjes, het verwarmen van pluimveestallen, het verwarmen van kleinvee (geitjes, biggen, kalveren, etc.), het verwarmen van volières, dierenopvang waaronder ook de kantoren, B&B, Hotels, restaurants, duizenden woningen, kantoren, winkels, schaftketen, Ambulances, Motorhomes, Stacaravans. Hebt u een bijzonder lastig te verwarmen ruimte? Wij zoeken constant uitdagingen neem contact op en we realiseren een oplossing voor je.

iHeatpanelen zijn een zeer energiezuinige infrarood verwarming als hoofd- of bijverwarming en in combinatie met groene stroom of zonnepanelen een zeer interessante duurzame investering voor een zeer duurzame toekomst.