De techniek voorbij;

Het iHeatpanel is reeds in 1999 ontwikkeld door Maxxinno waarmee het de allereerste elektrische HFI- hoofdverwarming was.

Al onze iHeatpanels worden onder ISO gecertificeerde kwaliteitscontroles in Duitsland geproduceerd onder ISO gecertificeerde kwaliteitscontroles. De glasplaat is van gehard veiligheidsglas (Heatsoaked ESG 6 mm) en daarmee uitzonderlijk veilig. We hebben specifiek gekozen voor glas vanwege de porositeit van dit product. De binnenzijde van dit glas draagt een coating dat ervoor zorgt dat de warmte onder een hoek van 160° en met een reikwijdte tot 3,5m ver de ruimte wordt ingestuurd.

Het meest unieke van een iHeatpanel is, dat het met een zeer laag wattage een uitzonderlijk groot gebied op accumulerende wijze wordt verwarmt.

De thermostaat ISD+ISD1 is als enige speciaal ontwikkeld als aansturing voor stralingswarmte. Een thermostaat die bedoeld is voor b.v. een c.v-gas installatie kan geen accumulerende stralingswarmte aansturen. Warme lucht verplaatst zich namelijk constant door de gehele ruimte waardoor er in een en dezelfde ruimte verschillende temperaturen ontstaan. In een poging om dit deels op te vangen draagt elke c.v.-gas thermostaat een bepaalde marge.

Een Maxxinno infrarood verwarming is een hoofdverwarming per ruimte. Elke ruimte heeft daarmee een eigen Maxxinno ISD+ISD1 draadloze thermostaat zodat elke ruimte separaat en op de gewenste temperatuur voor deze ruimte verwarmt kan worden. Het is namelijk onmogelijk dat b.v. een conventionele (c.v.-gas) thermostaat in uw woonkamer ook de temperatuur in b.v. uw badkamer kan meten. Daarnaast heeft een ISD+ISD1 de mogelijkheid om meerdere iHeatpanels in een enkele ruimte aan te sturen.

iHeatpanels garanderen – vanwege haar gepatenteerde technieken – het laagst mogelijke energieverbruik.

Het iHeatpanel kent geen onderhoudscontract doordat het vrij van onderhoud is. Maxxinno verstrekt 10 jaar gratis garantie op het iHeatpanel.

U vindt alle specificaties van de iHeatpanels op de website van Maxxinno.